Kontaktne informacije

Stef Harley

GSM: +386 31 734 420

email: stefharley@yahoo.com


Jasmina Kozel Harley

GSM: +386 31 318 340

email: jasmina.kozelharley@gmail.comPoslovna enota: Taborska 38d (TPC Zeleni Val), 1290 Grosuplje  • STEF JAMES ROBERT HARLEY S.P.
  • Spodnja Slivnica 133
  • 1290 Grosuplje
  • Davčna št.: SI21668361

Lokacija

Tehnike ki jih uporabljamo


Fizioterapevti uporabljajo širok spekter metod (brez zdravil) za lajšanje bolečin, obnovitev funkcije in gibanja ter preprečevanje nadaljnjih težav, kot so:


mobilizacija in manipulacija sklepov,
analiza drže in vadba,
terapevtska vadba in raztezanje,
elektrofizikalni pripomočki (kot so grelne blazinice, led, elektroterapija in ultrazvok),
masaža mehkih tkiv,
dihalne vaje in tehnikeKako zdravimo?


Naš pacientu prilagojen program zdravljenja temelji na temeljiti izhodiščni oceni, ki vključuje pregled funkcij, oceno značilnosti bolečine, telesne okvare in s tem povezane psihosocialne težave.


Med zdravljenjem spremljamo napredek na področju gibanja telesa in zmanjšanja bolečin in na podlagi tega prilagodimo program. Oceno rezultatov, ki zajema gibanje, bolečine in vrednosti oslabitve ter splošno zadovoljstvo z zdravljenjem opravimo ob koncu zdravljenja.


Zdravljenje vedno poteka s celostnim pristopom in vključuje manualno terapijo ter telesno vadbo z natančnim in usmerjenim obremenjevanjem na varen in nadzorovan način. Te napredne vaje se izvajajo v kombinaciji s telesno vadbo, raztezanjem in sproščanjem.


Paciente spodbujamo, da vzdržujejo rezultate zdravljenja tudi po končanem programu s tem, da se še naprej gibajo. To lahko enostavno nadziramo z nadaljnjimi ocenami.Naše kvalifikacije


Synovijo vodi Stef Harley, magister rehabilitaciske znanosti in fizioterapije, Svobodna univerza v Bruslju, Belgija. Pred selitvijo v Slovenijo je Stef tesno sodeloval z univerzitetnim oddelkom za športno medicino na raznih raziskovalnih področjih in vodil fizioterapijo ter telesno pripravljenost na šoli tenisa Heiveld. V Sloveniji je sodeloval pri izumu Kozmodiska, priljubljene naprave za lajšanje bolečin v hrbtu, in pri razvoju linije vzmetnic Dormeo. Stef trenutno uči tudi na fizioterapevtskem programu Evropskega Središča Maribor.


Uporabljene tehnike